De zwarte RGB-variant van de Wooting UwU, afgebeeld in de hand.

special

Win een Wooting UwU!

Drie kanalen, driemaal de kans

Tom Kauwenberg

 |

5 juli 2024

Het moest er een keertje van komen: Toms Tech geeft iets weg. In samenwerking met Wooting verloot ik één van de twee Wooting UwU’s die ik voor de recensie ontving. Dit is hoe je kans maakt op zo’n mooi minitoetsenbordje voor jezelf…

 

Let op: meedoen kan niet meer; deze prijsvraag is reeds gesloten. De winnaar van de give-away is mheiden21, via Instagram.

Waar kan ik een Wooting UwU winnen?

Om maar met de deur in huis te vallen: je bent heel dichtbij, maar deelname aan deze prijsvraag verloopt helaas niet via deze website. De Wooting UwU wordt verloot via speciale video’s op de sociale kanalen van Toms Tech, maar de keuze is reuze – en de winkans veelvoudig.

De specifieke prijsvraagvideo’s vind je op YouTube, Instagram en TikTok. Des te meer van die sociale kanalen je aandoet met je deelname, des te meer kans je maakt.

Hieronder zie je een voorbeeld van zo’n video, met direct een link naar een van de kanalen om mee te doen:

 

 

Hoe doe ik mee aan de give-away?

Deelnemen aan de prijsvraag is gemakkelijk: volg de opgegeven YouTube-, Instagram– en TikTok-accounts en laat onder de actievideo weten hoe jij de Wooting UwU zou gebruiken. Veel meer stelt het niet voor.

Ga je hiermee je records in ritmegames verbreken, wordt het een showboot voor je mooie keycaps of heb je een andere toepassing voor de magnetische schakelaars? Laat simpelweg je eigen idee voor de UwU achter – en je maakt direct kans op een Wooting UwU naar keuze.

En jazeker, de keuze tussen het standaardmodel of de zwarte RGB-uitvoering, die laten we ook aan de winnaar over. Ik kwam er zelf toch niet over uit welke ik wilde houden, dus iemand anders mag lekker die knoop voor ons beiden doorhakken.

Geanimeerd bovenaanzicht van de Wooting UwU, waarbij zowel de standaardvariant als het zwarte RGB-model om en om te zien zijn.

 

Wie mag er meedoen met deze prijsvraag?

Enkel deelnemers binnen de Benelux (Nederland, België en Luxemburg) maken kans in deze winactie. Niet omdat ik het niet op verre buitenlanders heb – een paar van mijn beste vrienden zijn verre buitenlanders – maar vooral omdat mijn content behoorlijk Nederlandstalig stuurt en ik geen budget heb om een pakketje naar een ander werelddeel te sturen.

Los daarvan is iedereen welkom om een gooi te doen op een van de Wooting UwU’s op mijn bureau. Wees welkom op mijn socials en laat vooral van je horen; vind ik ook gewoon gezellig.

 

Wanneer en hoe wordt de winnaar bekendgemaakt?

De precieze sluitingsdatum van de inzendingen voor deze prijsvraag wordt op een later moment bepaald. Zelf verwacht ik de weggeefactie in ieder geval een week te laten lopen, maar mocht het animo hevig afwijken, dan wordt de tijdspan mogelijk nog aangepast.

Zodra een winnaar uitgeloot is, wordt deze zo snel mogelijk benaderd via een (of meerdere) van de sociale media van deelname. Daarnaast volgen er (waar mogelijk vastgezette) reacties op de prijsvraagvideo’s om andere deelnemers in te lichten van de uitslag. Ook dit artikel wordt tegen die tijd voorzien van een update met de uitslag.

Update: deze actie is na vrijdag 12 juli 2024 gesloten. De winnaar van de prijsvraag is mheiden21, via Instagram.